18 sfaturi de machiaj sunt extrem de utile, că toate ba ar trebui să știe

Recent am cerut membrilor Comunității BuzzFeed, că ne-am petrecut lor cele mai bune sfaturi de machiaj pentru vagabonzi. Aici sunt unele dintre cele mai bune oferte.

Aici sunt unele dintre cele mai bune oferte

 1. foto25Este folosit masca pentru sprâncene în loc de pudră pentru sprâncene și o perie.

„Masca de sprancene ca Glossier un Băiat sau o Benefit Brow dă-mi Brow-acest lucru este mare, dacă doriți să obțineți sprancene definite, dar nu aveți timp pentru a umple-le cu pudră și perie”.

 1. Dacă vă grăbiți, modifică dvs. de fard de ochi, de obicei, în crema.

„Este foarte ușor și rapid pentru a pune-l în dimineața, pur și simplu, eu folosesc degetele pentru a pune-l pe pleoape. Îmi place foarte mult cu Color Tattoo de la Maybelline, deoarece acestea sunt ieftine, dar toată ziua”.

 1. Începe să testeze produsele cu mai mult de o singură utilizare.

„Optimizare. În fiecare zi, mai ușor de a avea mai multe produse o mulțime de aplicații în loc de o mulțime de produse de unică folosință”.

 1. În loc de întregul circuit de testare a circuitului de feedback.

„Pur și simplu pune fard de obraz, în cazul în care o faci de obicei, iar apoi lumineaza un pic de bază, naturale fata, pe obraji, a nasului și punctul de pe bărbie și de pe arcul Cupidon. Ca iluminarea este foarte flexibil, poti aplicártelo rapid și fără a fi ca o dată să se extindă. Este nevoie de aproximativ două minute, în loc de zece (sau mai mult, dacă ești murdar, ca și mine), care, de obicei, durează și dă o definiție într-adevăr frumos și subțire”.

 1. Găsi un aspect al vieții de zi cu zi și de a salva pe dvs. de măsuță de toaletă toate produsele de care nu aveți nevoie pentru a face acest lucru.

„Gaseste-ti un aspect în termen de o zi lucrătoare de normal. Indiferent de tip, distrează-te și evită dezordine. Dacă practica același fel în fiecare zi, pentru că puteți obține mai rapid și eliminând restul machiajului tau măsuță de toaletă, o poți face într-o singură respirație”.

 1. Folosiți-vă evidențiatoare în loc de umbre.

„Pur și simplu pune iluminator în colțul interior al ochiului și extiéndelo pe pleoapa. Adaugă creion de ochi negru, și sunteți gata! Da, vei arata uimitor, în termen de cinci minute!”

 1. Dacă puteți petrece mai mult timp pe o rutină de noapte îngrijire a pielii, pentru a ocupa mai puțin, pentru a face dvs. de make-up în fiecare dimineață.

„Ai grija de pielea ta, pentru ca ea nu este întotdeauna nevoie de fond de ten, ci doar o acoperire ușoară, fără pudră (eu știu că nu este în valoare de a în întreaga lume, dar puțini curățare și hidratare fac MINUNI in cazul meu!)”.

 1. Înlocuiește fond de ten crema pentru corecție de culoare.

„Obțineți o cremă pentru corecție de culoare și se aplică-l la voia (se poate acoperi părți ce ai nevoie, inclusiv sub ochi). Îmi place Bare Minerals Complexion Rescue, pentru că acoperă imperfecțiunile minore, dar, de asemenea, luminează un pic (fara perii). În principal, aceasta reunește într-un singur produs caracteristici, crema hidratanta, corector, fond de ten si iluminator”.

 1. Dar dacă doriți să poarte machiaj, testare, instalare rapidă, în calitate de pulbere minerale.

„Baza de ulei mineral se aplică foarte repede. Привнесите perie, pásatela față, și gata! În decurs de minute sau mai puțin”.

 1. Sau testul cu creionul de fundație sau corector.

„Ia un creion fundație sau corector. În loc de a fi de machiaj pe fata, aplica-l doar pe zonele cu probleme (T-zona de sub ochi, bărbie…) și întinde-l cu degetele. Este nevoie de un minut”.

foto26

 1. Make-up ochi, înainte de orice altceva.

„Am machiaj întotdeauna ochii, înainte de a face orice alt machiaj! Deci, poate fi un astfel de dezastru, după cum doriți, și puteți șterge-le înainte de machiaj. Îți salvează viața, atunci când maquillas prea mulți ochi!”

 1. Pentru cei care nu inteleg bine cu contur lichid pentru ochi, utilizați fard de ochi negru, cu o perie în unghi, la locul lui.

„Trebuie să impregna cu o perie subțire într-un colț cu fard negru foarte mat și pigmentate. Am salva o MULȚIME de timp și de mizerie”.

 1. Foloseste un fard de obraz la cuptor, pentru a face fără lumini.

„Cumpararea de fard de obraz, cuptor cu o ușoară nuanță de bronz, astfel încât în loc de a utiliza fard de obraz, lotiune de bronzat și de iluminare, puteți aplica un singur produs pe toate obraz.”

 1. Ia in rapid scapari de apa de micelii și un tampon de vată.

„Dacă погубишь dvs. de creion, corectați-a aruncat un pic de demachiant (recomand apa de micelii) pe un tampon de vată. Acest lucru salvează dvs. de make-up și previne trebui să înceapă din nou.

 1. Investește în câteva pensule pentru fardul de pleoape de calitate: vă permite să economisi timpul de amestecare.

„Pensula de fard potrivite, poate salva o MULȚIME de TIMP și de a face dvs. de umbră au fost neclare și arătau mult mai bine.”

 1. Începe să folosească spray fixator de machiaj, pentru a nu retocarlo.

„Am avut, pentru a corecta machiaj. Găsi un spray fixator, care vă place, cum stropi Up All Night, Urban Opposing. Astfel veți evita necesitatea de a face eforturi pentru a optimiza dvs. de make-up în mod constant.”

 1. Obțineți mai multe umbre în grosime de creion și aplícalas de două ori, pentru a le folosi ca un contur de ochi.

„Suntem umbre pe creion! Nu trebuie să-și piardă timpul cu perii, și, dacă se aplică de două ori, poate servi ca un contur de ochi. De asemenea, am învățat să le folosească în unele cazuri, pentru sprancene…”

 1. Și, dacă sunteți un începător, încercați să utilizați produse cu o textură similară.

„Mi s-a părut că este mai ușor de a utiliza produse cu texturi asemănătoare. Baza de lichid, orice lichid. Baza de crema, orice produs de la crema. Aceasta nu este singura modalitate de a folosi machiaj, dar uneori (mai ales pentru incepatori) aplicarea de texturi diferite-acest lucru este pentru mai multe dificultăți.

Eu nu spun nimic, care nu sunt utilizate produse lichide, în crema și în țărână și în aceeași make-up, dar, dacă sunteți doar la început, uita-te pentru textura asemănătoare. – Poate va ajuta!”

Notă: Unele texte trimise, au fost modificate din motive de lungime și/sau claritate.