Sfaturi de machiaj pentru Mirese: totul este pregătit pentru ziua ta cea mare

Bruscă foarte un pic, și va veni ziua cea mare, ai avut o zi mare, și totul trebuie să fie sub control. Știm cu toții că înainte de configurarea ultimul timp apar nervii, și nu există nimic peor, că mireasa tensionată. Fără îndoială, ziua nunții este una din zile, mai speciale din viața ta, și ca o mireasa ar trebui să arate radiant. Așa că trebuie să alegeți cu atenție veți rochie, coafura si machiaj corespunzătoare. Pentru a realiza te uiți la prietena pe bună dreptate, este mai bine să apeleze la profesioniști. Mai întâi de toate, acest lucru este primordial, ceea ce veți vedea și veți simți frumos…foarte frumos.

foto27Specialiștii vă vor ajuta, analizând toate elementele, și se efectuează încercările necesare. Ei vor întări tale trasaturi frumoase, dar nu au luat prea multe comprimate de trucuri, cu ajutorul de culori como în intervalul de maro și gama de trandafiri; de culori, care se amestecă bine cu tonul pielii tale. Nu ai uitat, că este o zi atât de importante vor fi reflectate în fotografii și/sau video. Veți fi în centrul tuturor punctelor de vedere. Toate acestea și sentimentele pe suprafata pielii, de obicei, apar efectul de orbire pe fata. Pen liniștit, știm matizarlos, aparat de fotografiat pentru a nu atrage.

Noastre 5 sfaturi pentru mirese

Prin urmare, suntem încântați să introducă serviciul nostru de machiaj si coafura pentru mireasa in ziua nuntii. Un serviciu unic și exclusiv, cu care vă propunem la dispoziție echipa noastră de make-up artisti. Vă putem garanta că ne veți fi la înălțime. Vei fi o mireasa stralucitoare.

În plus, cu Jorge Heron Make Up, am pregătit un post cu noastre cele mai bune sfaturi pentru mirese. Nu baieti, odată ce ați clar, după cum doriți pentru a vedea această zi, încă de sfaturile noastre de frumusete. Vă garantăm că vei uita persoana odihnit și elegante. Așa va fi!

  1. O mireasa trebuie sa fie stralucitoare. Acest lucru se poate face cu machiaj, personalizată, cu care mireasa se va simți încrezător. Specialiștii noștri apreciază vă de imagini; analizează tine figura, el designul rochie, structura fetei si textura pielii sunteți, sunteți de tăiere a părului, etc. Cu aceste informații мезоамериканского vă oferă stiluri, cele mai potrivite pentru o Mare Zi.
  2. Eu știu, tu ești unul. Este important să știți ce tip de rochie te simti mult mai identificat: elegant subevaluate, stil minimalist. Și vizavi de vrei bogat și de lux. Oricum, totul trebuie să fie în armonie, și în aceasta constă stăpânirea noastră. Scopul nostru este faptul că vă simțiți într-o rochie mai frumoasă din lume, și brilles ca niciodată.
  3. Valoarea de lumină în machiaj de mireasa. Și boda este în timpul zilei, cel mai convenabil este a efectuat un machiaj sutil, trebuie, în mod natural, proaspăt și fără prea multă zarvă.Deoarece lumina zilei deja în lisabona în los excese. Pe de altă lado, și tu boda este o seara/noapte, poti purta un machiaj mai sofisticat și rafinat, ca lumina artificial înmoaie el machiaj.
  4. Utilizați solo produse de calitate profesional. Ai avea în minte, uite că rochia pe care o alegeți, ha dura mai multe ore, fără forme. Cum coafura, ca machiaj de mireasa, ei trebuie să aibă o altă durabilitate. Prin urmare, el profesional va rezolva de produse, de lungă durată, rezistent la apa sau water resistant.
  5. Toate detaliile au! De asemenea, trebuie să ia în considerare, în ce moment, când unii te acasă, la hora, la ceremonia de loc. Și acest lucru în aer liber sau în interior, el marcheaza un machiaj de mireasa. Nu uitați, la temperatura de la site-ul, pe plajă, în câmp sau în oraș. În plus, toma valoare, ce fel de Decor va fi culoarea predominantă.

foto28

Îngrijire anterioară în ziua de comunicare: necesare pentru mireasa

Toate tipurile de tratament specifice de frumusete como igiena fetei, hidratare, de metabolism și nutriție, masaj facial etc., ele trebuie să fie făcut mai devreme, ca um, cel puțin, două sau trei săptămâni, deoarece, de obicei, las-o impuritate ies după sesiune și va fi neplăcut fie cu boabe o roșeață extras în ziua nunții.

Și te iubim sesiuni de razele UVA, realízalas puțin 10 zile înainte. De îndepărtare a părului, ascunse există tratamente pentru păr, de 4 5 zile înainte de aceasta, desigur, nu uitați să încheie un duș teste de machiaj porii și duda-del-look complet.

Pe de altă lado, este important de a asigura o odihnă bună, pentru a arata ca o mireasa perfecta. Pentru a face acest lucru veți vedea ca pe o petală de un cor acceptabil, nu numai înainte, dar și pe parcursul întregii săptămâni înainte. Este prudent de a planifica pentru domnișoare de onoare de două săptămâni, vista boda.